In onze Discovery Box Vermouth vinden we een flesje van 37,5 cl Carpano Antica Formula vermout, zonder twijfel één van de betere vermouts die je vandaag kan vinden in de supermarkt. Verder bevat deze box een mooi Negroni-glas en meerdere doosjes met specerijen die je als botanical in het glas kan toevoegen: gedroogde sinaasappelschijfjes, steranijs, kaneel en sinaasappelzeste.
Uiteraard kan je hiermee al een lekker aperitiefje op tafel zetten. Vul het glas met ijsblokken, voeg 5 cl vermout toe, versier het glas met een steranijsje en een sinaasappelschijfje en klaar !
Voor mij mocht het toch net iets meer zijn, dus ik koos voor
een ‘Negroni on the rocks’, vertrekkende vanaf deze ingrediënten.
Ingrediënten
3 cl Carpano Antica Formula Vermout3 cl Biercée Gin Thesis & Antithesis
3 cl Campari
Steranijs
Gedroogd sinaasappelschijfje
Bereiding
Voeg de drie dranken samen in een mengbeker met veel ijs.
Stevig roeren tot alles goed gemengd en gekoeld is. Doorheen een zeefje
uitgieten in het Negroni-glas, gevuld met verse ijsblokken.
Versieren met een gedroogd sinaasappelschijfje en een
steranijs.
De drie verschillende Discovery boxen zijn verkrijgbaar bij
Delhaize.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten