Over Double Strainger


Double Strainger is een blog, Facebook pagina en Instagram-feed over cocktails en sterke dranken, opgestart in januari 2016 door Geert Conard. 


Op deze blog kan je lekkere cocktailrecepten vinden, besprekingen van nieuwe sterke dranken en verslagen van bezoeken aan cocktailbars, stokerijen en evenementen.
Af en toe recenseren we ook restaurants of hotels met uiteraard bijzondere aandacht voor de drankenkaart. 

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen interesse te laten krijgen in cocktails, om ze daarna thuis zelf te maken of om er lekker van te genieten in een kwaliteitsvolle cocktailbar. Alle recepten op onze blog zijn dan ook bewust eenvoudig gehouden zodat iedereen ze thuis zelf kan maken.

Albums met extra foto's van bezochte evenementen kan je terugvinden op onze Facebookpagina. 

Regelmatig ontvangen wij producten om uit te proberen of een gratis deelname aan een evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van onze eigen mening en ervaring. Onze artikels worden niet gestuurd door eender welke leverancier en wij worden in de meeste gevallen ook niet vergoed voor onze artikels. Wanneer wij een vergoeding ontvangen voor onze prestaties zal dit steeds onderaan het artikel vermeld worden.

Heb je nog vragen of interesse in een samenwerking? info@doublestrainger.be 

Instagram : http://www.instagram.com/doublestrainger

Bezoek ook onze culinaire suikervrije foodblog : http://www.tinekescucina.be/


Double Strainger is een blog van Esito Management & Communicatie
Alle rechten voorbehouden - All rights reserved.
Het is verboden foto's van deze blog te gebruiken zonder voorafgaandelijke toestemming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten