Over Double Strainger

Double Strainger is een blog, Facebook pagina en Instagram-feed over cocktails en sterke dranken, opgestart in januari 2016 door Geert Conard.

Op deze blog kan je lekkere cocktailrecepten vinden, besprekingen van nieuwe sterke dranken en verslagen van bezoeken aan cocktailbars, stokerijen en evenementen.

Af en toe recenseren we ook restaurants of hotels met uiteraard bijzondere aandacht voor de drankenkaart.


Het is onze missie om bij zoveel mogelijk mensen interesse te wekken voor cocktails, zodanig dat ze ook zelf thuis cocktails gaan maken of er lekker van gaan genieten in een kwaliteitsvolle cocktailbar.
 
Opgelet : Alle recepten op onze blog zijn bewust zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat iedereen ze thuis zelf kan maken !

Onze mooiste foto's verschijnen op Instagram. Op onze Facebook pagina krijg je extra postings zoals links naar relevante artikels, albums met extra foto's van bezochte evenementen etc.


Regelmatig ontvangen wij gratis producten om uit te proberen of krijgen we gratis toegang tot een beurs of evenement. Onze artikels zijn echter steeds een objectieve weergave van onze eigen mening en ervaring. Onze artikels worden niet gestuurd door eender welke leverancier en wij worden in de meeste gevallen ook niet vergoed voor het schrijven van onze artikels. Wanneer wij een vergoeding ontvangen voor onze prestaties zal dit steeds duidelijk onderaan het artikel vermeld worden.

Heb je vragen of interesse in een samenwerking? info@doublestrainger.be 
Instagram : http://www.instagram.com/doublestrainger

Bezoek ook onze culinaire suikervrije foodblog : http://www.tinekescucina.be/

Alle rechten voorbehouden - Al rights reserved.
Het is verboden om foto's van deze blog te gebruiken zonder voorafgaandelijke toestemming.
Alle teksten en foto's zijn eigendom van Geert Conard en Esito Management & Communicatie VOF.

(Foto : Bert Oerlemans)