woensdag 11 december 2019

Stijlvolle Geschenktips : Bacardi Rum Room

 
Net als vorig jaar opent Bacardi een pop-up shop in Antwerpen, waar je terecht kan voor unieke geschenkboxen. Vorig jaar was dan min of meer als lancering van Bacardi 8, dit jaar staan alle donkere premium rums in de schijnwerpers :
  • Bacardi Añejo Cuatro (4y)
  • Bacardi Reserva Ocho (8y)
  • Bacardi Reserva Diez (10y)
Uiteraard gingen wij ook al eens een kijkje nemen in deze shop.
De houten geschenkdozen bevatten ook telkens één van de drie speciaal ontworpen kunstwerken van niemand minder dan Axel Daeseleire. De kunstwerken zijn geïnspireerd op de drie Bacardi bottelingen. In de doos zit één van de drie flessen en twee originele Bacardi tumblerglazen.
 
Verder bevat de doos ook nog een boekje met lekkere cocktailrecepten EN een waardebon voor twee cocktails, waarmee je kan gaan proeven in één van de deelnemende Antwerpse cocktailbars :
  • Bar Zar, Pourbusstraat 8 (cocktail met Bacardi Añejo Cuatro)
  • Dogma Cocktails, Wijngaardstraat 5 (cocktail met Bacardi Reserva Ocho)
  • Bar Burbure, Vlaamse Kaai 41 (cocktail met Bacardi Reserva Diez)
Koop je deze doos als geschenk, dan ben je uiteraard niet verplicht de bon er laten in te zitten. Op die manier kan je een geschenk geven en tegelijk ook een geschenk voor jezelf eraan overhouden 😉.
 
 
Alle rums kunnen ook worden gedegusteerd in de pop-up. Bacardi Reserva Diez is nog maar pas op de markt, dus een perfecte gelegenheid om deze te komen proeven.
 
De Bacardi Pop-up kan je vinden in de Korte Gasthuisstraat 4-6 in Antwerpen. Nog tot 31 december, elke dag van 10 tot 18 uur. Alleen op Kerstdag is de shop gesloten. Op 21/12 komt Axel persoonlijk dozen signeren tussen 14 en 18 uur.
 
Kostprijs giftboxen : Cuatro 29,00 – Ocho 36,00 – Diez 52,00. Koop je de drie boxen samen dan krijg je een mooie korting en betaal je slechts 100,00 Euro.
 

Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten