zondag 15 december 2019

Stijlvolle Geschenktips : Taylor's Porto

 
Op zondag mag het eens wat meer zijn 😉 Vandaag maak ik een cocktail met als basis een ‘Limited Edition’ van Taylor’s Porto. Deze fles bevat een blend van speciaal geselecteerde porto uit Taylor’s oudste Tawny voorraad. Hele rijke portwijn met een sterke finish.

Met deze fles brengen ze een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk. Zelfs de fles is gevormd zoals gebruikelijk was tijdens de eerste helft van de 18e eeuw. De porto heeft een complex aroma van pruimen, vijgen en rozijnen. Marsepein en butterscotch. Hint van sigaren, cederhout en leder. Hele lekkere smaak van fruitcake en verse pruimen.

 
We gebruiken deze porto als basis voor een bijzondere variatie op de Negroni. Het is een Negroni vol rijpe, diep smakende spirits. Voor de echte Negroni-liefhebber die eens wat anders wil.

Taylor’s Negroni


Ingrediënten
3 cl Campari
3 cl Rhum JM VSOP
3 cl Taylor’s Historic Limited Edition Red


Bereiding
Voeg de ingrediënten samen in een mengglas met veel ijs. Roeren gedurende een 15tal seconden tot alles mooi geblend is. Strainen in een tumblerglas met een groot ijsblok. Een schijfje gedroogde citrus mag, maar is niet echt noodzakelijk.

 
Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten