woensdag 13 juni 2018

150 Bars you need to visit before you die

Omdat ikzelf bezet was werd de wederhelft opgevorderd om de persvoorstelling van het nieuwe boek van Jurgen Lijcops “150 bars you need to visit before you die” bij te wonen. Er stonden Champagne en kaviaar op het programma, dus veel overtuigingskracht was er niet echt nodig.

Dé ultieme cocktailbar (be)zoeken in een metropool is vaak een uitdaging. In ‘150 bars you need to visit before you die’ neemt Jurgen Lijcops je mee op een reis rond de wereld. Van Hong Kong tot New York en Berlijn. Unieke, verrassende en moeilijk te vinden cocktailbars. Per locatie kom je te weten waarom je de bar moet bezoeken, wat er speciaal aan is en of ze je een memorabele signature drink voorschotelen.

Laat je meenemen op een wereldreis langs de beste bars ter wereld. Van de VS over Europe tot Noord-Afrika, Azië, helemaal tot in Australië. Maar ook België is goed vertegenwoordigd met 2 Antwerpse, 2 Gentse en 1 Brusselse cocktailbar.

 Ontdek de geschiedenis van elke bar, leer hoe je een cocktailmenu samenstelt en laat je onderdompelen in de unieke atmosfeer van elk adres of drink thuis je zelf gecreëerde, favoriete cocktail met de 18 signature cocktails in het boek. Zeker voldoende inspiratie om ook thuis weer aan de slag te gaan!

Dat ik het event moest missen vond ik zelf achteraf toch heel erg jammer. De wederhelft en dochter waren onder de indruk van de proeverij van Imperial Heritage kaviaar. Ook de kans om Piper Heidsieck Rare te proeven liet Tineke niet aan zich voorbij gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten