Aberlour Single Malt Whisky organiseert op 30/11 een exclusief event waar whiskyliefhebbers unieke smaakcombinaties kunnen ontdekken.
De gasten schuiven aan voor een culinair diner geïnspireerd op de methode van de Double Cask Maturation, genaamd Aberlour Origins 2.0 : "When two casks meet".
De uitnodiging voorspelt een unieke en zeer exclusieve ervaring in het gezelschap van 30 andere fijnproevers.
Bruno Antoine, de chef van restaurants Bistro Emile en Café Charlotte neemt iedereen mee op deze culinaire reis. Geurexpert Patrick Castelain maakt je wegwijs in de verschillende aroma’s die de Aberlour whisky’s rijk zijn en de effecten van geuren op ons welzijn.
Dit exclusieve event zal plaatsvinden op donderdag 30/11 van 18 tot 23 uur in Serre De Rosières, Rue du Bois du Bosquet 36, 1331 Rosières. Vanuit Brussel zal er ook een shuttledienst voorzien worden.
Double Strainger mag voor dit exclusieve event
(2x) 2 tickets weggeven met een waarde van 158 Euro!
Wil jij mee aanschuiven voor deze bijzondere ervaring, dan verwachten we het volgende:
- Like onze Facebookpagina
- Volg onze Instagram pagina
- In een reactie op onze #giveaway post op Facebook of Instagram, vernoem (en tag) je de persoon die jij wil meebrengen naar dit event.
- In dezelfde reactie, vernoem je een gerecht wat volgens jou perfect past bij een glas Aberlour whisky. En neen, borrelnootjes is geen goed antwoord ;-)
De winnaars worden bekend gemaakt via onze pagina’s op zondag 19/11.
Je hebt dus exact één week de tijd om deel te nemen.
P.S. Lees ook het artikel van de editie van vorig jaar "Back to basics".
Geen opmerkingen:
Een reactie posten