woensdag 4 oktober 2017

Grohe Blue Home - Cocktails met een scheutje water

Voor een cocktailbar is het uiteraard een enorme luxe wanneer gekoeld water met of zonder bruis gewoon uit een kraan komt. Geen overvloed aan flesjes en ook geen verdwenen bubbeltjes uit een aangebroken fles die een dag blijft staan.

Grohe ontwikkelde met de Grohe Blue Home een oplossing die je ook thuis kan installeren als keukenkraan. Deze kraan heeft uiteraard een “gewone” waterhendel voor kraantjeswater, maar ook een knop waarmee je kiest voor gefilterd en gekoeld water, naar keuze plat, bruisend of zacht bruisend. De magie gebeurt in een toestel ter grootte van een kleine desktop PC, die onder het aanrecht kan worden geïnstalleerd. Hierin zit naast de koelinstallatie uiteraard ook een filter en een CO2 flesje voor de bubbels.

Om deze nieuwe kraan te promoten vroeg Grohe aan Manuel Wouters of hij enkele lekkere cocktails kon ontwikkelen waar een scheutje water een echte meerwaarde in zou vormen. Voor wie de wenkbrauwen optrekt met de gedachte aan water in zijn cocktail, denk dan even aan de waanzinnig populaire Aperol Spritz, waar ook steeds een scheutje bruiswater in moet !

Op uitnodiging van Njam! TV en Grohe mochten we naar cocktailbar SIPS om de cocktails te proeven. Deze stelden absoluut niet teleur, de ‘La Poire’ cocktail met bourbon vond ik zelfs een echte topper.


COCKTAILKAART 
GROHE BLUE HOME

Geen opmerkingen:

Een reactie posten