donderdag 14 december 2017

Stijlvolle Geschenktips : Le Tribute

Wanneer je net als ik fan bent van TV-series zoals Mad Men, dan kan het niet anders of je bent ook helemaal weg van de schitterende retro-fles van Le Tribute.

Le Tribute heeft voor de kerstdagen een zeer mooie geschenkbox in de winkels liggen, met een fles Le Tribute Gin en enkele flesjes van de bijpassende Le Tribute Tonic.


Voor deze gin uit het Spaanse Vilanova werd uitsluitend gewerkt met typisch Spaanse botanicals : Naast de verplichte jeneverbes waren dat sinaasappel, citroen, limoen, mandarijn, drie verschillende rassen pompelmoes, kumquat en citroengras. Het resultaat is een heerlijke frisse gin met een lekker citrusaroma.

Voor de tonic trokken ze naar Equador, naar de bakermat van de kinine. Door beide producten gelijktijdig op de markt te brengen bepalen ze ook zelf het resultaat in het glas. Een zeer zachte tonic met verse kinine en een frisse citrus-gin. Ook voor de garnering moet je echt niet te wild gaan. Een schijfje gedroogde citrus of wat citroengras is meer dan voldoende.

Uiteraard kan je met deze gin ook alle kanten uit voor een heerlijke cocktail, maar ik zou eerder opteren voor een kerstfeestje in ware 60’s stijl. Zet de flesjes en glazen op een antiek barwagentje en serveer een heerlijk klassieke Gin & Tonic in grote vintage wijnglazen. Voeg dan nog een klassieke dresscode toe op je uitnodiging en je waant je helemaal in een aflevering van Mad Men.

Le Tribute Gin en dit mooie geschenkpakket zijn verkrijgbaar in de supermarkten van Delhaize.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten