vrijdag 21 december 2018

Stijlvolle Geschenktips : Mionetto

 
In de winkelrekken van Delhaize sprong deze Mionetto Prosecco vrij snel in het oog door zijn feloranje etiket. Deze droge prosecco heeft een zeer fruitig boeket met een hint van appel. Een perfecte prosecco om te drinken als aperitief, maar deze kan ook prima doorgedronken worden bij antipasti met kaas en charcuterie. Over het algemeen lenen prosecco’s zich ook uitstekend voor zeer smaakvolle cocktails zoals een Bellini of Spritz.
Een tijdje terug begon de Hugo-cocktail een kleine hype te worden. Elke brasserie had het op zijn kaart staan en vaak kreeg je deze eenvoudige cocktail met vlierbloesemlikeur als ‘huisaperitief’ voor een maaltijd. Die cocktail kan je ook perfect serveren als een lekker verfrissende Spritz.

St-Germain Spritz


Ingrediënten
5 cl St-Germain Elderflower
Mionetto Prosecco Brut
Bruiswater


Bereiding
Vul een groot wijnglas met ijsblokken. Voeg de vlierbloesemlikeur toe. Voeg een scheutje bruiswater toe. Vul aan met prosecco. Versier met een gedroogd fruitschijfje en eventueel een blaadje munt.


Deze prosecco en likeur zijn allebei verkrijgbaar in meerdere supermarkten. 


Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. The Xmas themeweek recommendations are entirely personal and all chosen by me. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations that were chosen for me instead of by me.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten