maandag 5 juni 2017

Negroni Week 2017

We hebben er al een tijdje naar uitgekeken maar het is weer zover : NEGRONI-WEEK !
Van 5 tot 11 juni staat onze blog helemaal in het teken van deze bittere oer-Italiaanse cocktail. Hiermee geven we net als vorig jaar wat extra aandacht aan de #Negroniweek van Imbibe Magazine en Campari. Het doel van hun initiatief is zeer eenvoudig : Ga samen met je vrienden gedurende deze week lekker genieten van een Negroni cocktail in je favoriete cocktailbar, wetende dat een percentje naar een goed doel zal gaan. Nieuw sinds dit jaar : Alle deelnemende bars worden verplicht om reeds tijdens hun registratie een eerste donatie te doen aan een zelfgekozen goed doel. Uiteraard kunnen ze later nog opnieuw inloggen om bijkomende donaties te doen. Dit jaarlijkse initiatief bestaat sinds 2013.


Als kick-off delen we graag deze vier bijzondere Negroni’s, die bereid werden door Belgische bartenders. Ook op de officiële website van Negroniweek kan je heel wat lekkere recepten terugvinden.


Straks nemen we een kijkje op het “Negroniweek Kick-off Event” in Antwerpen waarvan we morgen verslag uitbrengen. De rest van de week brengen we dagelijks lekkere en misschien ook wel verrassende Negroni-recepten. We zijn niet van plan om ons strikt aan het aloude #NoNegroniWithoutCampari motto te houden, in de loop van deze week zal je vb. ook Negroni-varianten ontdekken met Biercée Bitter of Amaro Montenegro. Wij hebben er alvast heel veel zin in !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten