maandag 19 juni 2017

Global Spirits Expo Juni 2017

Zondagnamiddag reed zowat iedereen die iets of wat interesse heeft in sterke dranken richting Schelle voor de Global Spirits Expo. Meer dan 2000 sterke dranken werden voorgesteld tijdens deze zeer sfeervolle expo in San Marco Village. Maar liefst 110 standen waren opgebouwd en verspreid over een vijftal grote zalen. Voor de hongerigen waren er ook enkele foodtrucks aanwezig, voor wie niet genoeg had aan de proevertjes was er een bar waar om de twee uur een andere bekende bartender cocktails kwam bereiden. Zeker geen eenvoudige opdracht, maar een meer dan geslaagd evenement voor initiatiefnemers Boris Wassenaar (Drankenwereld) en Dimitri Van Thuyst (54 Spirits).

Er waren beslist enkele interessante nieuwigheden te proeven, maar ook leuke nieuwtjes op te vangen bij de standhouders. Voor mij was dit voornamelijk een netwerkevent, waar ik nuttige contacten kon leggen met producenten, invoerders en distributeurs. Voor de komende maanden kan ik opnieuw wat tests inplannen voor artikels op deze blog. En nu we terug wat bekomen zijn van de Negroniweek gaan we de volgende weken vooral aan de slag met lekkere zomerse cocktails en aperitiefjes.

Het is dus nog even wachten op de artikels, maar intussen kan je op onze Facebook pagina al een album vinden met nog wat sfeerbeelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten