zondag 20 november 2016

Delhaize Foodshow Eindejaar

Vorige week stond helemaal in het teken van de nieuwigheden voor de eindejaarsperiode. Nadat we woensdag in Antwerpen de “Pressdays” bezochten van een hele reeks P.R.-bureaus, was vrijdag de Delhaize Foodshow aan de beurt. Journalisten en bloggers mochten samen met de winkeluitbaters alle nieuwigheden ontdekken, die binnenkort opduiken in de eindejaarsfolders.
De eindejaarsshow is elk jaar weer een culinair festijn: de producenten komen zelf ter plaatse om je meer uitleg te geven over hun producten, en je kan ook proeven – véél proeven ;-)

Deze foodshow ging dan wel hoofdzakelijk over verse voedingsproducten. Een aantal van deze producten komen zeker binnenkort aan bod op onze zusterblog Tineke’s Cucina.
Uiteraard werden er ook op vlak van dranken enkele specialiteiten voorgesteld voor de komende feestdagen. Enkele blikvangers werden reeds geselecteerd en zullen opduiken tijdens onze themaweek voor stijlvolle eindejaarsgeschenken.

Op de foto's krijg je alvast een kleine impressie van wat er allemaal te zien en te proeven was. Vanaf december kan je deze producten ook terugvinden in je lokale Delhaize supermarkt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten