Omdat we allebei twee jaar bezig zijn met ons verhaal besloten we om nog eens wat lekkere cocktails te maken met Vallina’s Gin en er een wedstrijdje aan te koppelen. In deze blogpost krijg je alvast twee lekkere cocktailrecepten. In de volgende blogpost volgt nog een derde superlekker recept en een wedstrijd waarmee je een fles Vallina’s Gin kan winnen.
Vallina’s Negroni
Ingrediënten
3 cl Vallina’s Gin
4 cl Rosé of Rode Vermouth (Vallina gebruikt een Griekse Rosé vermouth)
3 cl bitter/amaro (vb. Campari)
1 cl liefde en Grieks temperament ;-)
Bereiding
Alle ingrediënten mogen samen in een mengglas met veel ijs. Stevig roeren tot de cocktail ijskoud is.
Strainen in een cocktailglas met vers ijs.

Ingrediënten
5 cl Vallina’s Gin
15 cl Premium tonic
1 cl ouzo
(optioneel 1 cl bitter/amaro)
Bereiding
Deze cocktail wordt bereid in het highball-glas.
Plet eerst twee kerstomaatjes, twee schijfjes komkommer, twee muntblaadjes met een druppel olijfolie en rode wijnazijn in een groot glas. Vul aan met crushed ijs. Voeg de vloeibare ingrediënten toe.
Afwerken met een kerstomaat, feta, komkommer en munt
Geen opmerkingen:
Een reactie posten