dinsdag 13 maart 2018

Twee jaar Vallina's Gin (2/2) + WEDSTRIJD !!!

Zoals beloofd in het eerste artikel van deze reeks over “Twee jaar Vallina’s Gin”, krijgen jullie nog een derde superlekker cocktailrecept en koppelen we er ook een wedstrijd aan om een fles Vallina’s Gin te winnen.

Vallina’s Deep Red


Ingrediënten
4 cl Vallina’s Gin
2 cl bloedappelsien siroop
2 cl verse bloedappelsiensap
2 cl gefermenteerd ananassap (of vers ananassap)
1 theelepel verse kokoscrème


Bereiding
Alle ingrediënten samenvoegen in een shaker met veel ijs.


Krachtig shaken gedurende 15 seconden en dubbel zeven doorheen een fijn zeefje in een mooi voorgekoeld coupeglas.



WEDSTRIJD :
Wie mag er van jou zo’n fles lekkere Vallina’s Gin winnen?


Vertel het ons in een reactie op onze wedstrijdpost op Facebook of Instagram.

We willen graag de naam van de persoon (met tag!) en de reden waarom die persoon volgens jou de fles moet krijgen.

We kiezen de leukste inzending eruit en de winnaar mag zijn fles persoonlijk van Vallina in ontvangst komen nemen. Inzendingen zijn welkom t/m 20/03. We maken de winnaar bekend op woensdag 21/03.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten