vrijdag 18 augustus 2017

Foodbloggers op bezoek

Donderdagavond kregen we mooi volk over de vloer. Wederhelft (= Foodblogger Tineke’s Cucina) neemt samen met een groepje mede-Foodbloggers deel aan een “Komen Eten zonder camera’s”. Gisteren was het onze beurt om de dames te ontvangen en in de watten te leggen.

Voor de wederhelft is het natuurlijk een luxe om een drinksblogger in huis te hebben, want voor het aperitief bezochten de dames onze ‘private bar’, waar ook alle tests en shoots voor deze blog gebeuren. Zelfs twee ‘last minute’ annulaties konden de pret niet drukken en de dames hadden er duidelijk zin in.


Met Tineke’s Cucina
, Kokerellen, Avocado van de duivel en Tasting Lifestyle rond de tafel stelden we eerst het concept van de avond voor : Tineke trok helemaal de kaart van de Limburgse streekproducten. Ik had dan ook binnen hetzelfde thema een cocktail voorzien op basis van BLOSM Gin, gemaakt van Maribelle appelen uit het Haspengouw. Lees ook het verslag van ons bezoek aan deze stokerij voor het hele verhaal rond het ontstaan van deze gin.

Voor wie geen alcohol mocht of wou drinken was er een verfrissende mocktail op basis van ananassap.

Double Strainger mocht niet alleen voor het aperitief zorgen, maar ook voor de aangepaste dranken bij het menu. Met dank aan Streekmarkt.be konden we de dames laten proeven van een lekker ambachtelijk streekbiertje van blauwe bessen. Daarnaast kwam er ook nog een fles Barbera d’Alba Dü Gir van SVI op tafel (de persoonlijke Barbera-favoriet van wijnkenner Toni Etneo !).

Bedankt voor jullie bezoekje dames, het was leuk jullie te mogen ontvangen !


Foto credits : Avocado van de Duivel (bier), Kokerellen (Cocktail) en Tasting Lifestyle (Mocktail).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten