dinsdag 8 augustus 2017

Mexican Cantina Pop-up : Villa Loco

Dat Miette Dierckx iets heeft met Mexicaanse toestanden wisten we natuurlijk al. Vorig jaar nam ze immers samen met Willem Vankrunkelsven deel aan Mijn Pop-up Restaurant met Jalapeño Loco, een taco-restaurant. Ze mochten na de eerste fase in Antwerpen zelfs mee verhuizen naar de kust voor de finalerondes.

Het pop-up avontuur is haar blijkbaar zeer goed bevallen want deze zomer pakken Miette en haar team uit met Villa Loco, een zomerbar in het thema van een Mexicaanse cantina. Villa Loco is gevestigd in het sfeervolle oude gemeentehuis van Eindhout, amper een kwartiertje rijden voor ons en dus moesten we dit zeker even gaan uitproberen.Je kan zowel binnen als buiten genieten van een Mexicaans biertje, een frisdrank, een glas wijn of een mooie cocktailkaart. Ik weet dat deze kaart samengesteld werd met hulp van Stijn van Behind The Stick, dus dit kon zeker niet slecht zijn. Op de kaart zien we enkele leuke klassiekers, die een Mexicaans tintje kregen. We proefden een Lazy Purple Cheeks, een Tequila-versie van de bekende Lazy Red Cheeks, en een Holiday Extra Old Fashioned op basis van een voortreffelijke Tequila Añejo. Voor deze laatste mocht misschien de presentatie nog iets beter, maar de smaken zaten zeker helemaal goed.


Deze keer dus geen pop-up restaurant, maar voor wie een klein hongertje heeft bij de cocktails zijn er wel passende hapjes verkrijgbaar zoals nacho’s met een dip.


Tot eind september kan je terecht bij Villa Loco, Eindhoutdorp 13 in Eindhout.

Meer info kan je terugvinden op hun Facebook pagina.
P.S. Zoals gebruikelijk kan je meer foto’s terugvinden op onze Facebook pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten