zaterdag 15 juli 2017

Bezoek aan Cocktailbar Bar Mar in Diest

Tegenwoordig kan je in zowat alle provinciehoofdsteden meerdere uitstekende cocktailbars terugvinden, maar intussen duiken er ook in de kleinere steden uitstekende bars op die zeker een plaatsje in je ‘To Do’ lijstje verdienen.

Gisteravond reden we naar Diest om een kijkje te nemen bij Bar Mar
. De meeste tavernes en brasserie├źn in deze stad hebben wel enkele cocktails op de kaart staan, maar het is geleden sinds Cocktailbar Latino de deuren sloot ergens in de jaren ‘80, dat er nog een echte volbloed cocktailbar aanwezig was.

Bar Mar startte oorspronkelijk als Champagnebar Don’s Place, maar koos een tijdje geleden voor een volledige rebranding en gaat nu 100% voor uitstekende cocktails. Wanneer je met barman en eigenaar Mario praat kan je niet anders dan vaststellen dat hij zeer gepassioneerd is door de schoonheid en smaken van deze heerlijke cocktails. In zijn vrije tijd bezoekt hij ook zelf zoveel mogelijk cocktailbars in binnen- en buitenland om inspiratie op te doen.

Bar Mar beschikt over een mooie cocktailkaart met zelf samengestelde en aangepaste recepten. Daarnaast zijn er ook nog steeds lekkere champagnes verkrijgbaar. Zeker een aanrader als je eens in de buurt bent. Op onze Facebook pagina kan je zoals gebruikelijk nog wat meer foto’s vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten