Uiteraard is dit ook een cocktail waar je kan scoren met de versiering. We kiezen voor verse granaatappelpitjes die bij de meeste dames heel erg in de smaak vallen. Als extra hint naar de originele Cosmopolitan, liet ik de ontbrekende veenbessen terugkomen in een stukje chocolade met vulling van veenbessen en sinaasappel.
Ingrediënten
- 40 ml granaatappelsap
- 40 ml Wodka
- 20 ml Cointreau
- 20 ml citroensap
- Verse granaatappelpitjes
- Jacques Chocolade met veenbessen/sinaasappelvulling
Werkwijze
Vul een Martiniglas met ijs en laat het afkoelen.
Verwijder het ijs uit het Martiniglas, strain de coctail in het glas en werk af met enkele granaatappelpitjes. Deze zullen zinken naar de bodem maar zorgen zelfs dan nog voor een speciaal effect.
Serveren op een bordje met verse granaatappelpitjes en een stukje chocolade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten