Vorig jaar maakte Dominique al een eerste keer pralines voor Zacapa rum dus hij is ook op dit vlak zeker niet aan zijn proefstuk toe. Deze exclusieve paaseitjes zijn opnieuw een perfecte pairing met een glas van deze uitstekende rum uit Guatemala.
Ook niet onbelangrijk voor wie minder suiker wenst te eten. De bean-to-bar chocolade die gebruikt werd voor de omhulling van deze eitjes heeft een cacaopercentage van 72%. Een mooie bittere combinatie met een exotische, frisse en zure vulling van o.a. abrikoos en dragon. Opgelet, in de vulling zit wel nog een beetje suiker.
Bij voorkeur te degusteren met een glaasje Zacapa 23 rum, een blend van rums met een ouderdom van 6 tot 23 jaar. Graag iets zoeter ? Probeer dan een eenvoudige Zacapa Old Fashioned met wat suikersiroop en orange bitters. Wil je liever het zuurtje nog wat doortrekken, maak er dan een Daiquiri van met wat suikersiroop en citroensap.
Experimenteer naar hartenlust want Zacapa is een rum die zich uitstekend leent voor een brede keuze aan cocktails. Wij proefden beide varianten met deze paaseitjes en het bleef telkens een schitterende pairing.
Waar te vinden ?
In een aantal drankenspeciaalzaken krijg je momenteel gratis een doosje paaseitjes aangeboden bij aankoop van een fles Zacapa 23 rum. (vb. Huis Verloo, Tasttoe, … )
Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten