woensdag 13 februari 2019

Misstress Day Punch

 
Ik hoop dat alle Valentijnkadootjes tijdig zijn gekocht of toegekomen, want ook daarvoor zou de nationale stakingsdag wel eens voor problemen kunnen zorgen. Morgen is het alweer de meest romantische dag van het jaar, maar voor wie het scheve schaatsje past is er ook vandaag al wat te vieren : 13 Februari is Mistress Day, volgens kwatongen de dag van de “duurdere kadootjes” ;-)

Met onze eerste fles roze bubbels maken we vandaag de Mistress Day Punch, een min of meer klassieke, doch vrij stevige punch. Ik kan me niet echt voorstellen dat je voor deze gelegenheid een volledige bowl gaat klaarmaken, dus je krijgt hieronder het recept voor een cocktail per glas.


Misstress Day Punch

Ingrediënten
30 ml Absolut Vodka
15 ml Cointreau
Hola Cava Pink Brut


Glas
Champagneglas (Zahara Homeware)


Bereiding
Deze cocktail kan je opbouwen rechtstreeks in het Champagneglas. De goed gekoelde Cava zorgt er wel voor dat alles goed gemengd en gekoeld wordt.


Denk je dat je fles Cava niet voldoende gekoeld is hiervoor dan kan je altijd de vodka en Cointreau mix vooraf afkoelen door even te roeren in een mengbeker met veel ijs.

Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations. In this specific article there is a paid promotion only for the glassware.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten