woensdag 11 juli 2018

Sangria Lola Mola met verse bessen

Wat is er bijna even lekker als een cocktail op een zonovergoten zomers terras ? Een glas Sangria met verse stukjes fruit. Helaas hebben we allemaal al wel eens van die grote, goedkope en niet-bepaald-lekkere flessen Sangria meegebracht uit de supermarkt. Ik was dan ook blij verrast, maar tegelijk ook nog sceptisch, toen ik tussen de nieuwigheden bij Delhaize ook kleine flesjes Sangria Lola Mola zag staan (25 cl).

Sangria Lola Mola is een authentieke Spaanse Sangria gemaakt van de beste druiven, vers fruitsap van de regio aan de Middellandse zee, natuurlijke aromaten, kruiden en specerijen.


Wil je kwaliteit dan ga je er natuurlijk ook echt voor. Braambessen en rode bessen of aalbessen kweken we in onze eigen tuin, maar kan je in deze periode ook vrij gemakkelijk in het wild aantreffen langs weiden en boskanten.


Voor superlekkere blauwe bessen gingen echtgenote en dochter een paar uurtjes “zelfplukken” bij Blueberry Fields 
in Koersel. Troonopvolgster was zeer blij dat ze daar de boodschap had meekregen om tijdens het plukken af en toe ook eens te proeven, om zeker te zijn van de uitstekende kwaliteit. Absoluut een aanrader om eens te doen met je kinderen.

Het serveren is uiteraard eenvoudig :

Een groot wijnglas, een handvol ijsblokjes, de bessen erbij en het flesje Sangria.

Kies vooral voor fruit wat je zelf graag eet. Wil je liever appel, sinaasappel of ananas ? Doe gerust !

Onze verwachtingen werden positief bijgesteld, deze Sangria met verse bessen was zeer lekker !


Voor de liefhebbers : Deze Sangria is ook verkrijgbaar in literflessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten