De hele dag door waren er optredens van o.a. een rietenkwintet, een koperensemble, een strijkorkest, … met als apotheose het schitterende slotconcert van het orkest La Passione gedirigeerd door Dirk Brossé. Tussendoor waren er ook kleinere optredens midden tussen de eettentjes. Ik zag onder andere een prachtig optreden van vioolspelende kinderen. Hoogtepunten waren voor mij persoonlijk zeker de optredens van Jef Neve en pianist Liebrecht Vanbeckevoort.
Voor wat betreft de gerechtjes stonden alle gekende toppers van het populaire kookkanaal achter de potten :
De immer goedlachse Italiaanse chef Pepe Giacomazza, chocolatier Dominique Persoone, “Beste patissier ter wereld 2017” Roger Van Damme, Jan Buytaert (die ooit nog in onze eigen keuken heeft staan koken met de wederhelft !), Jan Tournier, Michaël Vrijmoed, Julie Baekeland, Quyên Tru, Johan Segers, Steffi Vertriest en Dagny Ros Asmundsdottir. Net naast het grote gebouw met al deze chefs stond er ook een grote Weber BBQ stand met de zeer sympathieke Jeroen De Pauw, bijgestaan door de bekende “Mijn Pop-up” BBQ-chefs Karel en Birger.
De absolute culinaire topper voor mij persoonlijk was de ronduit heerlijke onglet op de BBQ van Jeroen De Pauw. Boterzachte en zeer smaakvolle stukjes rundsvlees, gecombineerd met gegrilde groentjes en toast met tomaat.
The Crisp Mocktail
Limoensap, komkommer, honingsiroop en orange bitters
The Crisp Cocktail
Vodka, limoensap, komkommer, honingsiroop en orange bitters
Gin & Tonic
Spring Gin Méditerranée, Fentimans tonic
wij hebben ook van een schitterende namiddag en super avond genoten. Schitterende organisatie dat zeker volgend jaar terug moet plaats hebben. En de regengoden die hebben gelukkig gewacht tot de laatste tonen van het schitterende orkest onder leiding van Dirk Brossé speelden!!!!! Dikke proficiat !!!!
BeantwoordenVerwijderen