zaterdag 23 januari 2016

Triple Jack

Eerder verschenen als onderdeel van een blog op Tineke's Cucina op 1/11/2012

Deze cocktail is gebaseerd op de klassieke ‘Silent Third’ Cointreau-cocktail.

Door de keuze voor de zeer specifieke smaak van Jack Daniels Tennessee whisky en het vervangen van de citroen door limoen krijgt deze cocktail een iets zoetere en meer exotische smaak.
Deze cocktail is ook ideaal als aperitief bij een zomerse BBQ – Verhoog in dat geval gelijkmatig de hoeveelheden en serveer in een longdrink met veel ijsblokjes.

Silent Third

Triple Jack

3 cl Cointreau
3 cl Whisky
3 cl Citroensap

Stevig shaken met ijs en uitschenken in een gekoeld Martiniglas.

 






3 cl Cointreau
3 cl Jack Daniels Tennessee Whisky
3 cl Limoensap

Stevig shaken met ijs en uitschenken door een zeef in een gekoeld tumblerglas. Enkele ijsblokjes en een rietje toevoegen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten