dinsdag 13 februari 2018

Campari Red Diaries 2018 - The Legend of Red Hand

Na het internationale succes van Campari Red Diaries 2017 ‘Killer in Red’ lanceert het Italiaanse aperitiefmerk het intrigerende vervolg: ‘The Legend of Red Hand’. Deze spannende kortfilm, met actrice Zoe Saldana en acteur Adriano Giannini, neemt je mee op een reis rond de wereld en moedigt Campari-fans aan om ook op zoek te gaan naar de perfecte cocktail.

Campari Red Diaries 2018 gaat, net als de editie van 2017, een stap verder dan de voormalige Campari-kalenders. De verhalen zetten de ervaring, inspiratie en emoties van bartenders in de kijker en laten zien dat ‘achter elke cocktail een verhaal schuilgaat’.

In de schemering van de iconische Duomo-kathedraal in Milaan, bakermat van Campari, ontmoet de kijker de charismatische fotografe Mia Parc, gespeeld door Zoe Saldana. Regisseur Stefano Sollima brengt vakkundig zijn talent in het thrillergenre in beeld. In een beklijvende sfeer volgen we Mia op haar geheime missie: de mysterieuze figuur Red Hand onthullen, de meester achter de beste Campari-cocktails ooit. De reis begint in Milaan en eindigt in Londen, met tussenpauzes in New York, Buenos Aires, Rio De Janeiro en Berlijn.

Wie vorige zomer Piazza Gaspare bezocht herkent wellicht één van de bartenders in deze editie : Marie Rausch uit Duitsland presenteert de vrij excentrieke ‘Red Dot’ cocktail.Geen opmerkingen:

Een reactie posten