zaterdag 20 augustus 2016

Jack Daniel's Barrel Hunt

Als whisk(e)yliefhebber hou ik er uiteraard van om alle mogelijke smaken te proeven en te vergelijken. Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch nog steeds in de richting van bourbon, rye en andere Amerikaanse whiskeys. Niet enkel voor de smaak, maar ook omdat ze er steeds in slagen om een schitterende sfeer te creëren rond hun product.

Opgelet, hier volgt een bekentenis : sinds een jaar of 20 verzamel ik alles wat ik kan vinden van het bekende merk Jack Daniel’s, zowel verzamelflessen die in een beperkte oplage verkocht worden als merchandise, waarbij ik de meest commerciële spullen probeer te negeren en op zoek ga naar oudere en meer zeldzame items.
De whiskeystokerij van Jack Daniel’s, de oudste distilleerderij van de Verenigde Staten, bestaat dit jaar 150 jaar. Het hele jaar door lanceren ze speciale acties om dit te vieren. Eerder kon ik reeds de hand leggen op een speciale “150th Anniversary” verzamelfles, deze zomer verstoppen ze wereldwijd ook 150 barrels (=whiskyvaten) met leuke prijzen.
Deze barrels zijn authentieke eiken whiskyvaten uit de stokerij in Lynchburg, Tennessee – de thuisbasis van Jack Daniel’s Distilleerderij – en worden verborgen over de hele wereld om deze historische mijlpaal te vieren. Maar liefst TWEE barrels zullen verborgen worden in België en dit op 20/08 (vandaag!) en 27/08. Er zullen hints verspreid worden om de barrels te vinden via de Facebook pagina. Wie meedoet maakt alleszins kans op leuke prijzen :
  • Een reis naar Lynchburg om de 150e verjaardag te vieren tijdens het evenement op 8/10/2016 + Een ‘Barrel bar’ kit + de barrel die gevonden is en die je ook mag houden.
  • Een fles Jack Daniel’s Tennessee Gold
  • Drie flessen Jack Daniel’s Single Barrel
  • Vijf pakketten met Jack Daniel’s goodies

De eerste hints komen online om 11:30. Deelnemen aan deze wedstrijd is enkel toegelaten voor 21+. Wedstrijdreglement en meer info over de ‘Barrel Hunt’ op www.jackdanielsbarrelhunt.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten