Pagina's

woensdag 31 juli 2019

All the good stuff : Spytail Rum

 
Soms krijg ik wel eens een flesje in handen waarbij ik onmiddellijk het gevoel heb dat het echt niet fout kan gaan. Dit was er zo eentje.

Spytail Rum 
is een merk uit Frankrijk. Ze importeren gerijpte rum uit de Caraïben (uit Trinidad en Guyana om exact te zijn), maken hun eigen blend en laten die nog 3 tot 6 maanden verder rijpen op cognacvaten in de kelders in Cognac.

Het resultaat is een zachte rum met heel veel smaak. Verdomd lekker. Het stond dan ook vrijwel dadelijk vast dat ik er iets wou mee doen in de richting van een Old Fashioned.

“All The Good Stuff”


Ingrediënten
5 cl Spytail Rum
2 cl Gonzalez Byass Nectar (Pedro Ximénez Sherry)
1,5 cl Falernum
2 dashes Nut bitters


Bereiding
Alles samenvoegen in een mengbeker met veel ijs. Goed roeren tot het drankje ijskoud is.

Serveren in een tumbler met een groot ijsblok. Versier met een stukje citroenschil.

Disclaimer : All pictures and texts are copyrighted by Geert Conard and Esito Management & Communications unless stated otherwise in the article. While some items might have been gifted by the producer or distributor, these are in no way paid promotions or recommendations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten